KONYA / ILGIN - TOKİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Kas

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Öğrencilerimizi Türkiye'de Deprem Anı "Çök-Kapan-Tutun" Tatbikatı hakkında bilgilendirdik ve öğretmenler olarak, 'Çök-Kapan-Tutun' hareketini öğrencilere anlatarak tatbikat saatinde tüm öğrencilerin aileleriyle birlikte evlerinde tatbikata katılmalarını teşvik etmeye çalıştı.

Kas

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. Yılında Cumhuriyetin 100. Yılına Yürüyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuz Uygulama Oteli Konferans Salonu' nda kutladık.

Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ilgın Şehir Stadı' nda yapılan Cumhuriyetin 99. yılı kutlama törenine katıldık.

Ock

Okulumuz TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'From Story to Stage' e-twinning projesine katılmıştır.

Kas

Bir yol haritası niteliği taşıyan Mesleğim Hayatım Portalı'nın mesleki ve teknik eğitime erişimin geliştirilmesine, kapasitesinin artırılmasına, eğitim sektörünün toplumla ve iş dünyası ile ilişkilerinin geliştirilmesine ve nitelikli işgücünün istihdamının sağlanmasına katkıda bulunmasını ümit ediyoruz.